Sarita

Ik ben Ma Jivan Sarita (Saskia) van Noort (1970) en sinds mijn kennismaking met Rebalancing® is mijn plezier in het leven enorm toegenomen. In een massagecursus maakte ik kennis met Rebalancing®. Deze manier van aanraken voelde voor mij direct vanzelfsprekend en natuurlijk. De essentie van werkelijk contact maken met de ander, vanuit een hartvolle, niet veroordelende, nieuwsgierige openheid.
In de 3-jarige beroepsopleiding, die ik vol enthousiasme meteen ben gaan doen (en in 2010 heb afgerond), heb ik mijzelf opnieuw leren kennen. Ik raak (nog steeds) meer thuis in mijzelf, word me bewust van de wijsheid van het lichaam en hoeveel hierin te ervaren is.
Ik ben meer en meer aan het spelen en genieten, zing en dans het leven.
Ik blijf me ontwikkelen en volg regelmatig masterclasses bij verschillende leraren. De afgelopen jaren volg ik inspirerende intensives bij Anubuddha Lee, een van de grondleggers van Rebalancing en zijn partner Anasha. Al 40 jaar zijn zij nieuwsgierig en liefdevol bezig met meditatie, adem en lichaamswerk; Arun Conscious Touch.
Ik vind het een gift om vanuit de Rebalancing visie met mensen te kunnen werken.
Samen op reis, vanuit nieuwsgierigheid en behoefte aan verdieping.
Wezenlijk contact maken en ervaren wat je lijf je te vertellen heeft. Steeds dichterbij je oorspronkelijke kern.
Meer voelen is niet altijd een feest, want ook pijn en verdriet wordt voelbaarder, maar ik zou niet meer terug willen naar “vroeger” waar ik op een automatische piloot aan de wereld deelnam, zonder echt te voelen waar mijn passie/hart lag.
Ik wil mijn levenslust graag delen; samen ontdekken wie je werkelijk bent, zonder je beperkende overtuigingen en je essentiële kwaliteiten weer toe-eigenen. Oude ballast loslaten geeft ruimte en is een verademing…
Laat je raken door mijn zorgvuldige, oprechte aandacht en aanraken door mijn liefdevolle handen.

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17