Vrouwencirkel

Vrouwen ontmoeten Vrouwen

Op dit moment organiseer ik GEEN vrouwencirkels meer.
Maar Alma organiseert in Zwolle één vrijdagavond in de maand “De Rode Tent
Waar in veel culturen vrouwen een vanzelfsprekende gemeenschap vormen, waar (groot)moeders, (klein)dochters en buren samen komen, kennis delen en elkaar ondersteunen, is dat bij ons behoorlijk armoedig.
Wij worden tegenwoordig geacht zelfstandig te zijn en het allemaal zelf te weten en uit te zoeken. Ik ervaar dat als een gemis.
Verlang jij ook naar zo’n plek?
Een gemeenschap, waarin je kunt delen en de verbinding met jezelf en andere vrouwen weer kunt voelen?
Ervaar het zusterschap in de vrouwencirkel. Waar je kunt zijn met alles wat er is en niets hoeft te presteren, waar je ook mag komen als je moe bent.
Hier kunnen we in zachtheid samenzijn en elkaar inspireren en steunen, onze kracht en kwaliteiten delen en laten stralen.
Samen her-ontdekken we onze innerlijke bron vol oeroude wijsheid. Dit initiatief is ontstaan begin 2012 uit een samenwerking tussen storyteller en priesteres Kirsten Notten en rebalancer Sarita van Noort.

Wij geloven in de kracht van vrouwen …

12-12-2012
Een avond om niet snel te vergeten!!
Nog dagen later loop ik met een brede glimlach op mijn gezicht! Heerlijk om met de vrouwen in de cirkel zoveel plezier te kunnen beleven!
Het was werkelijk een prachtige avond, een heerlijke ontmoeting en de verbinding die we als vrouwen met elkaar hebben, stond ook nu weer eens wonderlijk mooi centraal!
lieve groeten, dank voor jullie zorg.
Rinske

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17