Tai Chi for Health

Mindfull bewegen voor lichaam en geest
Ik ben geschoold in de “tai chi for health” programma’s van dokter Paul Lam;
Speciaal ontwikkelde lesprogramma’s met oefeningen voor o.a. reuma, osteoporose en valpreventie, maar ook plezierig en heilzaam om te doen zonder deze klachten!
Daarnaast integreer ik mijn passie voor ons lichaam en adem in deze lessen. Alles wat ons helpt om meer te verbinden en kennis te maken met ons lijf, kan in de les worden ingezet, zoals zelfmassage, ademoefeningen etc.

Tai chi Les van Sarita bij Inner Touch Tai Chi

Iedereen kan Tai Chi doen; jong, oud, vitaal of stram: De programma’s van Paul Lam zijn zo ontwikkeld dat iedereen op eigen niveau mee kan doen, elke oefening kan naar mogelijkheden worden aangepast, je kunt zelfs zittend nog meedoen.


Wekelijkse les op donderdagochtend in het DansLab in De Oude Ambacht School.

Bij voldoende belangstelling zal het programma worden uitgebreid met meer uren. (dus laat het ook weten als je belangstelling hebt, maar het tijdstip niet schikt, dan houd ik je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen)
Daarnaast is op vrijdagochtend via WijZ (55+) les in Het Cultuurhuis in Stadshagen.
Tevens is het mogelijk om privéles of ondersteuning te krijgen.
Een interessant artikel over de heilzame werking van Tai Chi, verschenen in het tijdschrift voor MS patiënten. Uiteraard ook toepasbaar op vele andere chronische aandoeningen: “Genezing door Beweging”
Artikel uit MenSen 2009- Tai Chi; Genezing door Beweging

Marlies Tjallingii: Een van jouw kwaliteiten als Tai Chi leraar is dat je de oefeningen heel zorgvuldig doet en mij in een lagere versnelling zet. Ik heb de neiging om lekker snel allerlei dingen even te doen en nu kan ik even langzaam aan doen tijdens de lessen en meer in mijn rust komen.

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17