Rebalancing

In onze (Westerse) maatschappij wordt een groot appel gedaan op ons hoofd/denken en worden we dagelijks overspoeld met informatie en andere prikkels.
We vergeten soms letterlijk even stil te staan of adem te halen. Helemaal aanwezig te zijn met je aandacht bij wat je doet. Vaak ben je ondertussen alvast je boodschappenlijst aan het maken, denk je aan wat je gisteren hebt gedaan, of…

 

Het is een verademing om meer ontspanning en bewustzijn te ontwikkelen in het hier en nu.

 

Wat is dat?

Ik vergelijk Rebalancing altijd met een expeditie; we gaan op ont-dekkingsreis in jezelf en plekken ont-dekken waarvan je soms het bestaan niet weet of vergeten was dat je dat bij je draagt.
Altijd vanuit nieuwsgierigheid, met een open houding, soms voorzichtig, stapje voor stapje, soms een diepe sprong wagen in een donkere vallei. Ik blijf bij je, zodat je niet kunt verdwalen of overspoeld zal raken door de golven van herinneringen of emoties die je kunt tegenkomen. Durf je je te laten verrassen en (opnieuw) kennis te maken met de levenskracht en wijsheid in jezelf?

Handen

Rebalancing® is een diepgaande vorm van lichaamswerk en kan je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, om meer bewust te worden van je lichaam en te gaan voelen hoe het met je is. Veel klachten, zoals pijn, lusteloosheid en spanningsklachten, burn-out of depressie, zijn te beïnvloeden door een veranderd lichaamsbewustzijn.
Door patronen te herkennen en los te laten wat je niet meer past, kom je weer in contact met je oorspronkelijke kracht en kwaliteiten.

“Saskia van Noort is me aangeraden vanwege haar stijl en aanpak. En die klopt! De rust en ruimte die Saskia uitstraalt en waarmaakt, zorgen ervoor dat ik het gevoel heb dat ik niks ‘moet’ maar me uitsluitend uitgenodigd voel tot ….
… en dat is iets wat in de snelle wereld waarin we leven voor mij werkt als een tropisch eiland. Vincent Heinink, 2014

Voor wie…

Meer verdieping wil, levensvragen heeft,…
Op zoek is naar meer levenslust of ontspanning,
zich lusteloos, depressief of burn-out voelt. Adhd, spannings- of pijnklachten heeft…
meer wil voelen wat zijn lichaam te vertellen heeft.

Tino 2014: Rebalancing = De reis naar mijzelf, niet hard, niet zacht, maar noodzakelijk. Liefdevol mijn weg, mijn pad ontdekken, pijn verwerken en pijn een plek geven. Saskia is een reisgenoot, veilig, vol met aandacht en zorg, eerlijk en raak.

Hoe zou het zijn om je bewustzijn te vergroten en dus makkelijker gezondere keuzes te maken en te doen wat je werkelijk wilt?
Rebalancing helpt je hier bij, doordat je in de sessies meer inzicht krijgt in bijvoorbeeld allerlei verborgen overtuigingen.

Handen

Hoe werkt ons Bewustzijn? Rebalancing vergroot het bewustzijn in het deel onder het wateroppervlak.

Hoe ziet een sessie eruit ?

In een rebalancingsessie (1,5 – 2 uur) kunnen we een vraag die voor jou speelt, onderzoeken, aan de hand van zelfonderzoek, ademoefeningen of meditatie en lichaamswerk (aanraking/massage). We beginnen meestal met een (kort) gesprek, brengen de aandacht meer naar binnen en gaan zo veel mogelijk uit van wat er nú leeft. Vervolgens kunnen we op de massagetafel verder met het onderzoek, het ervaren/voelen in het lichaam, door aanraking en verschillende massage technieken.

2013 Steven: Ik ben geroerd, zoveel warmte en aandacht voor elk klein plekje. Als een grote bak liefde…
Ik voel me zo welkom en uitgenodigd!

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17