PGB

PersoonsGebonden Budget

Ik werk graag met mensen, daar loop ik warm voor.
Ik heb HBO-Jeugdwelzijnswerk (nu SPH) gestudeerd en sindsdien tot eind 2007, gewerkt als woon- en werkbegeleider binnen zorginstellingen.
Voornamelijk met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking (van hoog tot laag ontwikkelingsniveau), vaak gepaard met een stoornis binnen het autistisch spectrum, in groepen en 1-op-1 begeleiding.

Het contact maken en ontdekken waar de mogelijkheden liggen van mensen, vind ik een leuke uitdaging en vooral in het individuele contact ligt mijn kwaliteit.

Sinds 2009 werk ik als begeleider/zorgverlener voor mensen met een PersoonsGebonden Budget in Zwolle, aangezien het 1 op 1 contact mij meer plezier geeft.
Het is fijn om in thuissituaties te kunnen participeren en zo meer aandacht te kunnen geven en samen te zijn met een cliënt.
Mijn voorkeur gaat uit naar ondersteunende/ activerende begeleiding van kinderen/ jongeren om bijv. de gezinssituatie te ontlasten. Daarnaast begeleid ik ook volwassenen om dichter bij zichzelf te komen, of ter ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken.
Ook lichaamswerk ter vermindering van pijn, stress- en spanningsklachten behoort tot mijn kwaliteiten.
Leg je hulpvraag voor, dan kunnen we samen kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Saskia is een erg betrokken vrouw, met kennis van zaken. Haar eigen initiatief waarderen we erg. Haar omgang met onze dochter is erg prettig, er is een goede band ontstaan over en weer.
Ze is flexibel in haar inzet en we werken al sinds maart 2009 prettig met haar samen.

R. Langen, moeder van PGB Cliënt, Zwolle 2017

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17