Cliënt ervaringen

Vincent Heinink, 2014:

Woorden die bij me op kwamen tijdens het terug rijden naar huis:

  • Thuis komen in m’n lichaam
  • Zachtheid. Mogen ipv moeten. Genieten.
  • Mijn lichaam voelen in zachtheid ipv in hardheid tijdens sport
  • Cadeautje

Dankjewel voor je liefdevolle begeleiding en dat ik me zo veilig voel, dat ik kan zeggen wat ik ervaar en voel.

Tino Klumpen, 2014:

Rebalancing: De reis naar mijzelf, niet hard, niet zacht, maar noodzakelijk. Liefdevol mijn weg, mijn pad ontdekken, pijn verwerken en pijn een plek geven. Saskia is een reisgenoot, veilig, vol met aandacht en zorg, eerlijk en raak.

Marlies Tjallingii, februari 2013:

Ik voelde me heel liefdevol en zacht behandeld en heb erg genoten van jouw zorgvuldigheid tijdens het masseren. Met fijne zachte handen en heerlijk warme handdoeken over mijn lichaam. Als of ik in een warme wieg lag!
Jouw kwaliteiten als Tai Chi leraar; Je doet de oefeningen heel zorgvuldig en je zet mij in een lagere versnelling. Ik heb de neiging om lekker snel allerlei dingen even te doen en nu kan ik even langzaam aan doen tijdens de lessen.

Kirsten Notten, 17 juli 2012:

Saskia is een vrouw met gouden handen. Je lijf komt tot leven als ze je aanraakt. Ze weet je aan te raken waar je het nodig hebt. Ze neemt je mee op een ontdekkingstocht in je eigen lijf met al z’n herinneringen en gevoelens. Bij haar op de tafel kun je voelen wat er leeft in je eigen lijf. Ze knijpt of wrijft niks weg, maar laat je thuiskomen in je lichaam. Dat is een diep ontspannende, reinigende en helende ervaring die energie en inspiratie geeft.

Marjon Hulleman, Augustus 2011:

… dan ga ik (door alle drukte erg moe)
Voor een rebalancingmassage naar Saskia toe
Vol energie kom ik er vandaan
Haar behandeling raad ik iedereen aan!

Sandy Selhorst, 13 juli ’11:

Ik heb de massage als zeer ontspannen ervaren. Saskia nam alle tijd om mij eerst uit mijn “haast modus” te halen door mijzelf er bewust van te laten worden. Pas na een tijdje nam het “gehaaste” af en mocht ik plaats nemen op de massage tafel. Ik kwam voor mijn rug en nek, maar ook mijn armen en benen werden aangeraakt ten behoeve van de volledige ontspanning. Saskia oefende kracht uit samen met een aangename warme aanraking. Het geheel was een zeer bijzondere ontspanningsmassage die zeker voor herhaling vatbaar is. Vooral de tijd die Saskia neemt is bijna opmerkelijk te noemen.

Saskia O., november 2010:

Rebalancing is voor mij bewust worden van m’n lijf. Ruimte voelen in m’n benen, bewust worden van spierspanningen, de connectie voelen tussen verschillende lichaamsdelen. Contact maken met ieder stukje van m’n lijf en voelen wat er speelt. Ontdekken waar de oorsprong ligt van een lijfelijk gevoel of een emotie. Je gewaarworden hoe je in je vel zit, letterlijk en figuurlijk. Stilstaan bij wat er van binnen stroomt of blokkeert.
Tijdens de massage richt je je aandacht op het gevoel in je lichaam en laat je als vanzelf je gedachten varen, dat is prettig als je gewend bent veel in je hoofd te zitten.
Na de sessie voel ik een groot verschil in het ervaren van mijn lichaam. Alsof ik er volledig in gezakt ben en mijn voeten diep in de vloer staan. Ik zweef niet meer, maar ben meer aanwezig in mijn lijf.

Janneke, December 2010:

Wat Rebalancing voor mij betekent:
Concentratie op wat er nu gebeurt in mijn lichaam. Ruimte creëren om toe te laten wat lange tijd verborgen is gebleven. Een intense reis langs mijn emoties. Aangeraakt worden. Ontspanning en kalmte. Zelfinzicht.

 

Rebalancing voor managers…

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17