30 APRIL Wereld Tai Chi Dag in Zwolle

Reacties uitgeschakeld voor 30 APRIL Wereld Tai Chi Dag in Zwolle
april 4  |  Agenda, Nieuws  |   Sarita

Elke laatste zaterdag vieren tai chi beoefenaars met elkaar Wereld tai chi dag. Ze laten zien wat zij doen, demonstreren wat van hun tai chi vormen en laten geïnteresseerden iets ervaren door laagdrempelige workshops aan te bieden. In Zwolle is deze dag afgelopen jaren door het aanstekelijke enthousiasme van  Judith van Drooge uitgegroeid tot een heus festival met een dagvullend programma voor alle leeftijden.
Er is een gevarieerd programma, gratis aangeboden door diverse leraren uit de weide omtrek, waarin je kunt proeven van de diverse aspecten die tai chi kan bieden; tai chi om meer ontspanning te verkrijgen en je lichaam gezond en soepel te bewegen. Spelen met wapens en de krijgskunst ervaren of spreekt de meditatieve kant je meer aan en ervaar je hoe je met tai chi je bewustzijn in je lichaam vergroot…

Programma Zwolle Wereld tai chi dag

Programma Zwolle Wereld tai chi dag

Kom kijken, meedoen en ervaren
en wie weet voel je je aangetrokken en komen we elkaar daarna nog eens tegen in een van de wekelijkse lessen bij Inner Touch Tai Chi!
Ik geef in ieder geval een workshop Tai Chi for Health en misschien zijn mijn rebalancing collega’s ook aanwezig. (mijn andere passie/vak)
Alle informatie over het programma en ander aanbod deze dag, vind je op www.wereldtaichidag.nl
2016 programmaflyer WTCD

 

Bericht in Agenda, Nieuws. Bookmark the permalink.

Commentaar is gesloten.

UA-41017371-17